Skip to main content

digitekno icon apple

 
Suunnittelu

Suunnittelu

Osana sopimusvalmistusta tarjoamme asiakkaillemme muun muassa piirikaavio-, johdinsarja- ja layout-suunnittelua, prototyypin suunnittelua ja testausta, joilla tuemme asiakkaamme omaa tuotekehitystoimintaa. Suunnittelumme tavoitteena on johdattaa asiakasta kustannustehokkaisiin tuoteratkaisuihin laadusta tinkimättä. Ammattitaitomme ja laajan kokemuksemme lisäksi käytössämme on nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot, joiden avulla suunnittelemme muun muassa piirilevyt ja käyttäjärajapintana toimivat hallintapaneelit. Ymmärryksemme erilaisista valmistusmateriaaleista ja komponenteista auttaa meitä valitsemaan tuotteidenne valmistusprosessiin juuri oikeat ratkaisut.

Suunnittelu
Suunnittelu

Autamme sinua tuotteen suunnittelussa

Suunnittelu

Elektroniikkasuunnittelu

Suunnittelupalvelumme tavoitteena on aikaansaada asiakkaalle tuotantokelpoinen ja kustannuksiltaan kilpailukykyinen tuote. Elektroniikkasuunnittelussa otamme huomioon muun muassa käytettävien komponenttien elinkaaren, saatavuustilanteen tulevaisuudessa sekä tuotteen tuotantovolyymin.

Elektroniikkasuunnitteluumme sisältyy piirilevysuunnittelua, protokappaleiden ja nollasarjojen valmistusta sekä EMC/hyväksyntätestejä. Emme oleta asiakkaamme tuntevan kaikkia tuotettaan koskevia säännöksiä/standardeja - olemme suunnitteluvaiheessa vahvasti mukana myös tyyppihyväksyntäasioissa.

Ohjelmistosuunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme kattavasti erilaiset sulautetut järjestelmät, PC-ohjelmat sekä järjestelmät, jotka vaativat web- tai mobiilikäyttöliittymiä. Suunnitteluamme ohjaa käytettävyys ja toiminnallisuus, joiden tulee kulkea käsi kädessä.

Yksinkertaisimmillaan käyttöliittymä voi olla esim. muutama digitaali-IO tai painonappi tuotteen kyljessä, tai pidemmälle vietynä asiakkaan palvelimelle asennettu hallintajärjestelmä, jossa on mahdollisesti myös liitäntä asiakkaan tietojärjestelmään. Käytössämme on nykyaikaiset kehitystyökalut erityyppisten mikrokontrolleriympäristöjen kehittämiseen.

Logiikkaohjelmointi

Sovellamme ratkaisuissamme joustavasti myös ohjelmoitavia logiikoita (PLC), oli sitten kyseessä erillinen teollisuuden ohjauskeskus tai sitten osana tiettyä näyttölaitetoimitustamme.

Toteutamme vuosittain joukon näyttölaiteprojekteja, jotka vaativat ohjelmoitavaa logiikkaa. Logiikoilla autamme asiakkaitamme kustannussäästöihin, kasvattamaan käyttäjämukavuutta sekä mahdollistamaan nopean järjestelmän toiminnan muokkautuvuuden.

Mekaniikkasuunnittelu

Elektroniikka vaatii ympärilleen sitä suojaavia ohutlevy- ja teräsosia, jotka taipuvat käsittelyssämme edistyneimpiä 2D/3D -ohjelmia hyödyntämällä.

Koteloita, ohjauskaappeja tai näyttölaitteiden kiinnitysrakenteita suunnitellessamme otamme huomioon elektroniikan valmistuksen yleiset periaatteet, kuten lämmön haihtumisen, ilmankierron huomioimisen tai tiiveysluokkaan kohdistuvan kriteeristön. Lopuksi pidämme huolta, että ratkaisumme ovat kustannustehokkaasti toteutettavissa.

3 syytä valita Digitekno toimittajaksi

Luottamus

Luottamus

Toimitamme tuotteesi tasalaatuisina ja ajallaan
Joustavuus

Joustavuus

Mukaudumme muuttuviin tilanteisiin tarpeitasi kuunnellen
Pitkäjänteisyys

Pitkäjänteisyys

Kuljemme kanssasi yhtä matkaa tukemalla kasvuasi
images/rakennekuvat/digitekno-kuvitus-full.jpg#joomlaImage://local-images/rakennekuvat/digitekno-kuvitus-full.jpg?width=3840&height=2880

Näin yhteistyömme etenee

Varataan hetki yhteistä aikaa

Löydettyäsi meidät tai oltuamme yhteydessä sinuun voimme käydä avoimen keskustelun yhteistyön mahdollisuuksista. Joskus parhaat uudet avaukset löytyy keskustelun kautta.

Jalostamme ideoista aihion

Luomme keskustelun pohjalta ehdotuksen käytäntöön viemiseksi. Autamme sinua tuotteesi elinkaaren eri vaiheisiin kohdistetuilla palveluratkaisuilla.

Tartutaan härkää sarvista

On aika siirtyä puheista tekoihin. Käynnistämme yhteistyömme yhdessä valittujen tuote- ja palveluratkaisujen tiimoilta, ja yhteistyötämme ohjaa luotettavuus, laatu, joustavuus ja pitkäjänteisyys.

Sopimusvalmistuksen prosessi Digiteknolla

Asiakasreferenssi: Avantopool Oy

 
Avantopool Oy - Kylmäallas urheilijoille palautumiseen
Avantopool Oy - Kylmäallas urheilijoille palautumiseen

”Digitekno on ollut luotettava kumppanimme tuotteittemme elektroniikan toimittajana yrityksemme alkutaipaleelta lähtien. Osaava henkilöstö, yhteydenpidon helppous sekä toimitusten oikea-aikaisuus ja virheettömyys ovat taanneet sujuvan yhteistyön. Digitekno on ollut merkittävässä roolissa myös tuotekehityksen toteuttamisessa, niin laite- kuin ohjelmistopuolellakin. Voimme lämpimästi suositella Digiteknoa sopimusvalmistuskumppaniksi.”

- Pekka Nurmi, Avantopool Oy