Skip to main content

digitekno icon apple

Laadukkaat tulostaulut kaikkiin lajeihin

Suomalaisen käsityön tulosta. Suhtaudumme tulostaulujen valmistamiseen intohimoisesti, jokainen meiltä lähtevä tulostaulu on syntynyt huippuluokan elektroniikka- ja mekaniikkaosaamisemme sekä omissa käsissä pitämämme ohjelmistosuunnittelun avulla.

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita ja monipuolisia tulostauluratkaisuja, jotka soveltuvan useimpiin urheilulajeihin. Olemme palvelleet tulostauluasiakkaitamme hyvällä menestyksellä jo yli 20 vuotta. Monesti pahimpia kilpailijoitamme ovatkin vanhemmat tulostaulumme, jotka eivät vuosien käytöstä huolimatta suostu menemään epäkuntoon. Pitkäikäisyyden ja korkean laadun kautta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tulostaulumme eivät petä, vaikka oma suosikkijoukkue silloin tällöin niin tekisikin. Nykyisin yhdistämme yhä useammin vakiotuotteisiimme myös monikäyttöisiä LED-screenejä sekä helppokäyttöistä tulostauluohjelmistoamme.

Digitekno esite

Lataa esitteemme

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko vastaanottaa Digiteknon satunnaisen säännöllisen uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt yhteystietojesi tallentamisen.

Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.

Urheilulajeihin suunnitellut tulostaulut – Tehokas ja monipuolinen ratkaisu tulosten näyttämiseen

Urheilulajeihin suunnitellut tulostaulut ovat erittäin tärkeitä laitteita kaikenlaisissa urheilutapahtumissa, kuten peleissä, kilpailuissa ja turnauksissa. Ne tarjoavat selkeän ja helppolukuisen tavan seurata reaaliaikaisesti pelien tilanteita, kuten pisteitä, aikaa ja muita tärkeitä tietoja. Digitekno tarjoaa laajan valikoiman erilaisiin urheilulajeihin suunniteltuja tulostauluja, jotka on räätälöity vastaamaan eri lajien erityisvaatimuksia ja tarpeita.

Lue lisää

Jalkapallon tulostaulut

Jalkapallo on yksi maailman suosituimmista urheilulajeista, ja sen tulostaulut ovat kehittyneet huomattavasti viime vuosikymmeninä. Nykyaikaiset jalkapallon tulostaulut tarjoavat monipuoliset ominaisuudet, kuten reaaliaikaisen pistetilanteen, peliajan, varoitukset ja vaihdot. Ne voivat myös näyttää tilastoja, kuten maalintekijät ja syöttäjät, sekä mainoksia ja sponsoreiden logoja.

Koripallon tulostaulut

Koripallon nopeatempoisen luonteen vuoksi on tärkeää, että tulostaulu tarjoaa selkeän ja helppolukuisen näkymän pelin tilanteeseen. Koripallon tulostaulut on suunniteltu huomioimaan lajin erityispiirteet, kuten pisteiden lisääntyminen kahden tai kolmen pisteen erissä, sekä erilaisten rangaistusten ja aikalisien merkitseminen.

Jääkiekon tulostaulut

Jääkiekko on nopeatempoinen ja fyysinen urheilulaji, jossa tilanteet ja pisteet muuttuvat nopeasti. Jääkiekon tulostaulut on suunniteltu vastaamaan lajin vaatimuksia, ja ne tarjoavat kattavan tiedon pelin tilanteesta, kuten maalit, syöttäjät, rangaistukset ja jäljellä oleva aika. Lisäksi ne voivat näyttää erikoistilanteita, kuten ylivoima- ja alivoimatilanteet, sekä mainoksia ja sponsoreiden logoja.

Uinti- ja vesipallossa käytettävät tulostaulut

Uinti- ja vesipallotapahtumissa tulostaulut ovat erittäin tärkeitä laitteita, jotka auttavat sekä kilpailijoita että yleisöä seuraamaan tapahtumien kulkua. Uinti- ja vesipallossa käytettävät tulostaulut on suunniteltu näyttämään selkeästi kilpailijoiden sijoitukset, ajat ja pisteet, sekä muita tärkeitä tietoja, kuten rata- ja lähtötiedot. Tulostaulut voidaan myös yhdistää automaattisiin ajanottolaitteisiin ja tulospalvelujärjestelmiin, jolloin tulokset ja tilastot päivittyvät automaattisesti.

Yleisurheilun tulostaulut

Yleisurheilukilpailuissa tulostaulut ovat välttämättömiä tiedonvälityksen välineitä, jotka auttavat kilpailijoita, valmentajia ja yleisöä seuraamaan suorituksia ja tuloksia. Yleisurheilun tulostaulut on suunniteltu erityisesti näihin tarkoituksiin, ja ne tarjoavat monipuoliset ominaisuudet, kuten eri lajien tulosten ja sijoitusten näyttämisen, kilpailijoiden numeroiden ja nimien esittämisen sekä aikataulujen ja mainosten näyttämisen.

Räätälöidyt tulostauluratkaisut

Jos tarvitset erityistä tulostaulua johonkin tiettyyn urheilulajiin tai tapahtumaan, meillä on myös mahdollisuus tarjota räätälöityjä ratkaisuja. Voit ottaa yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme, joka auttaa sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivan räätälöidyn tulostaulun.

Tulostaulujen asennus, huolto ja tuki

Kaikki urheilulajeihin suunnitellut tulostaulumme ovat laadukkaita, kestäviä ja helppokäyttöisiä. Tarjoamme myös asiantuntevaa asennus-, huolto- ja tukipalvelua kaikille tuotteillemme, jotta voit olla varma, että tulostaulusi toimii moitteettomasti ja pitkäikäisesti. Olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua ja teknistä tukea, jotta voit keskittyä olennaiseen – urheilutapahtumien järjestämiseen ja nauttimiseen.

LED-teknologian hyödyt tulostauluissa

Nykyään suurin osa urheilulajeihin suunnitelluista tulostauluista hyödyntää LED-teknologiaa, joka tarjoaa monia etuja verrattuna perinteisiin valaistustekniikoihin. LED-tulostaulut tarjoavat kirkkaamman ja selkeämmän kuvan, paremman energiatehokkuuden, pidemmän käyttöiän ja vähemmän huoltotarvetta. Lisäksi ne ovat kevyempiä ja ohuempia, mikä helpottaa asennusta ja siirtämistä.

Sisä- ja ulkokäyttöön soveltuvat tulostaulut

Tarjoamme sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvia tulostauluja, jotka on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita ja ympäristöjä. Ulkokäyttöön soveltuvat tulostaulut ovat valmistettu veden- ja pölynkestävistä materiaaleista ja niissä on erityiset suojaominaisuudet, kuten UV-suoja ja tuulikuormitusta kestävä rakenne. Sisäkäyttöön soveltuvat tulostaulut ovat puolestaan kevyempiä ja ohuempia, mikä helpottaa niiden asennusta ja käyttöä.

Yhteenveto

Urheilulajeihin suunnitellut tulostaulut ovat olennainen osa monenlaisia urheilutapahtumia, ja niiden avulla voidaan tarjota selkeä ja helppolukuinen näkymä pelin tilanteesta ja tuloksista. Digitekno tarjoaa laajan valikoiman erilaisiin urheilulajeihin ja tapahtumiin soveltuvia tulostauluja, jotka on räätälöity vastaamaan lajien erityisvaatimuksia ja tarpeita. Meiltä löydät myös asiantuntevaa asennus-, huolto- ja tukipalvelua, jotta voit olla varma, että tulostaulusi toimii moitteettomasti ja kestää aikaa. Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva tulostaulu – olipa kyseessä sitten jalkapallo, koripallo, jääkiekko, uinti, yleisurheilu tai jokin muu laji.