Skip to main content

digitekno icon apple

Jalkapallon tulostaulut

Tiimityöllä paras lopputulos. Tulostaulujen valmistus vaatii saumatonta yhteistyötä siinä missä jalkapallonkin pelaaminen, jos siis "kaikki pelaa" ei riitä ja tuloksella on väliä. Meidän mielestä niin tuloksella kuin tulostaululla on väliä.

Olemme suunnitelleet DT-SPORT -tulostaulumme ulkokäyttöön ja kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Kesäisin ne palvelevat jalkapallon ja talvisin jääpallon tarpeita. Jalkapallon tulostauluja on saatavilla kohteesta riippuen eri numerokorkeuksilla. Kentän keskiviivan lähelle sijoitettassa suosittelemme vähintään 40 cm numerokorkeutta ja kentän päätyihin sijoitettaessa vähintään 60 cm numerokorkeutta. Tulostaulujen numeroihin käytetään kirkkaanpunaisia LED-valoja, joita suojaa palloniskunkestävä etupinta. Tulostaulut on helppo asentaa niistä löytyvillä kiinnikkeillä, ja niitä on saatavilla sekä langattomana että kaapeliyhteydellä. Tauluihin voidaan integroida tarvittaessa kellonaikaa ja lämpötilaa ilmaiseva GPS-vastaanotinyksikkö sekä joukkueiden nimet esittävä tesktimatriisinäyttö.  

Digitekno esite

Lataa esitteemme

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko vastaanottaa Digiteknon satunnaisen säännöllisen uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt yhteystietojesi tallentamisen.

Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.