Skip to main content

digitekno icon apple

Jääkiekon tulostaulut ja oheislaitteet

Lapa jäähän - nimi taululle! Suomalaisten rakastamaa jääkiekkoa voi jäällä tapahtuvien otteiden lisäksi seurata suurista LED screen mediakuutioista tai perinteistä hokifiilistä huokuvilta tulostauluilta. Ei muuta kuin pää ylös ja lapa jäähän.

Digiteknon Suomessa valmistamista jääkiekon tulostauluista löydät ratkaisun niin pieneen harjoitusjäähalliin kuin isoon ammattilaisareenaan. Jääkiekon tulostauluissa käyttämämme numerkorkeudet ovat 20cm ja 30cm, kentän päätyyn asennettaessa suosittelemme 30cm numerokorkeutta. Perinteisten LED-tulostaulujen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden LED-screenin ja siihen räätälöidyn jääkiekon tulostauluohjelmiston hankintaan. Nykyisin yhä useamman isomman areenan katossa roikkuukin LED-screen -kuutio, jonka ohjaamiseen käytettävällä tulostauluohjelmistolla luodaan tulostaulunäkymä kuution kaikille neljälle sivulle. Kauttamme saa myös tulostaulun oheislaitteet, kuten pukuhuonekellot ja ringette-kellot.

DT-SPORT Touch - tulostaulun ohjain

Erinomainen laite tulostaulujen ohjaamiseen! 

  • Kokonaan langaton ohjaus
  • 8-10" kosketusnäyttö selkeillä painikkeilla
  • Lajikohtaiset tulostaulunäkymät
  • Käyttö nopeaa, helppoa ja intuitiivista
  • Mukana kantosalkku ja START-STOP-kahvat
  • Tuki kymmenelle lajille

Ota yhteyttä!

Digitekno esite

Lataa esitteemme

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko vastaanottaa Digiteknon satunnaisen säännöllisen uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt yhteystietojesi tallentamisen.

Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.