digitekno icon apple

 

Kumppanuuteen perustuvaa sopimusvalmistusta

Tarjoamme erilaisten sähkömekaanisten tuotteiden, kuten ohjauskaappien, hallintapaneelien sekä kytkentäkoteloiden kokoonpanoa eri alojen teollisuusyrityksille sekä laivateollisuuteen. Valmistamme tuotteet joko osakokoonpanona asiakkaalta saamiemme suunnitteludokumenttien mukaan tai hoidamme tarvittaessa koko tilaus-toimitusketjun materiaalien hankinnasta tuotteiden toimittamiseen asti. Valmistamme myös laadukkaat johdin- ja erikoiskaapelisarjat joko pieniin tai suuriin tarpeisiin, erillisenä palveluna tai osaksi kokoonpanemiamme tuotteita. Saat halutessasi laitekokonaisuuden yhdeltä toimittajalta helposti ja kustannustehokkaasti, mutta sinua parhaalla tavalla palvellaksemme teemme mielellämme myös yhteistyötä muiden yritysten kanssa, omista vastuualueistamme huolehtien ja sovituista aikatauluistamme kiinni pitäen. Autamme sinua löytämään tarpeillesi sopivimman toimintamallin.

Johdinsarjat

Johdinsarjat

Tarjoamme sinulle aina tarpeitasi kuunnellen laajan valikoiman erilaisia johdin- ja kaapelisarjoja.

Valmistamme tuotteet joustavasti niin yhden kappaleen erissä kuin suurempiinkin tarpeisiin. Autamme sinua materiaalien valinnassa varmistaen, että johdinsarjamme toimivat saumattomasti osana lopputuotteitanne, kaikissa olosuhteissa. Valmistamiimme johdinsarjoihin lukeutuvat muun muassa ohjaus-, anturi-, data-, servo-, nauha- ja koaksiaali, ym. kaapelisarjat asiakkaan käyttötarpeen mukaan valituilla materiaaleilla. Laadimme tarvittaessa myös asiakaskohtaiset 2D-/3D-tuotantodokumentit.

Kysy lisää, pidetään yhdessä johdot hyvissä käsissä!

Ulkoista johdinsarjavalmistus Digiteknolle

Asiakaslähtöisyys

Kaikki asiakkaiden yhteydenotot ovat meille yhtä tärkeitä; paneudumme jokaiseen aina aidolla innostuksella ja halulla vastata asiakkaan tarpeisiin.

 • Tuotesuunnittelu tehdään kanssasi tiiviissä yhteistyössä 
 • Materiaalivalinnat ja ehdotukset parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi
 • Tuotteiden dokumentointi myös asiakkaan omille dokumenttipohjille
 • Testaussuunnittelu ja toteutus
 • Prototyyppien valmistus

Laatuajattelu

Meille laatu on käsitteenä muutakin, kuin pelkkä tuotteen tarkastus tai testaus. Meiltä saat laatua ensikontaktista aina palvelun laskutukseen asti.

 • Laatuajattelumme pohjana on ISO9001 laatu- ja 14001 ympäristösertifikaatit, joilla varmistetaan tuotteidemme täyttävän asiakasvaatimukset
 • Palvelumme rakentuu modernille toiminnanohjausjärjestelmälle
 • Tehokas ja nopea reagointi mahdollisissa reklamaatiotapauksissa

Tuotanto

Kehitämme tuotantomme prosesseja jatkuvasti, tavoitteena palvella sinua yhä paremmin. Pidämme huolta, että viestikapula vaihtuu   tuotannon ja myynnin välillä.

 • Kannamme mielellämme vastuun sinunkin ”johtotehtävistäsi” 
 • Vuosien kokemuksen kerryttäneet tuotannon ammattilaisemme ovat juuri sinua varten
 • Ihmeitä emme väitä tekevämme, mutta haasteita otamme hymyssä suin vastaan
 • Optimoidut valmistusprosessimme takaavat mahdollisimman lyhyen toimitusajan

 

Logistiikka

Sovitamme yhteisesti sopimamme toimintamallin logistiikkaratkaisuun, joka vastaa parhaalla mahdollisella tavalla sinun toimintaasi ja tarpeisiisi.

 • Tarjoamme sinulle laajan oman kaapeli- ja liitinvarastomme
 • Hyödynnämme maailmanlaajuista materiaalien toimittajaverkostoa
 • Tarvittaessa sovimme asiakaskohtaisesta puskuroinnista
 • Ennakoimme materiaalihankinnoissa myynnin ennusteita sekä ajankohtaisia trendejä seuraamalla
Ulkoista johdinsarjavalmistus Digiteknolle
Kokoonpano

Kokoonpano

Ulkoistaessasi sähkömekaniikan kokoonpanon Digiteknolle saat vastineeksi huippulaadukkaat tuotteet, aikataulussa pysyvät toimitukset sekä joustavan, täysin tarpeisiisi räätälöidyn palvelumallin. Palvelemme sinua monipuolisesti materiaalihankinnoista tuotteiden testaukseen. Kokoonpanemiamme tuotteita ovat muun muassa erilaiset ohjauskaapit, kytkentäkotelot ja hallintapaneelit, ja tarvittaessa autamme sinua myös tuotteiden suunnittelussa. Tuotteidesi muuttuessa elämme muutoksessa mukana.

Digitekno kumppanina

Tasalaatuisuus

Hallitsemme sähkömekaanisten tuotteiden tasalaatuisen valmistusprosessin, minkä vahvistaa korkean toimitusvarmuutemme lisäksi asiakkailtamme saatujen reklamaatioiden vähäinen määrä. Kaikki tuotteemme käyvät läpi monivaiheisen laaduntarkastusprosessin ja testaamme tuotteet huolellisesti ennen toimitusta.

Ajantasaisuus

Teemme kaikkemme pysyäksemme asiakkaamme aikataulussa, vaikka aikataulun venyminen ei meistä johtuisikaan. Asiakkaan kanssa ennakoivaa yhteistyötä tekemällä varmistamme mahdollisuuden parhaaseen toimitusvarmuuteen. Pidämme aktiivisesti yhteyttä tavarantoimittajiimme varmistaen, että materiaalia on käytössämme silloin, kun sitä tarvitaan.

Suunnitteluapu

Valmistamme tarvitsemasi tuotteet joko valmiiden suunnitelmiesi mukaan tai niitä täydentäen. Saat meiltä halutessasi kokonaisratkaisun, jolla varmistamme tuotteesi tuotantokelpoisuuden, sillä hyvän idean tuotannollistaminen edellyttää monialaista suunnittelua ja perusteellista testausta. Kuljemme kanssasi yhtä tuotekehitysmatkaa.

Asiakaslähtöisyys

Tuotantotilamme taipuvat niin isojen kuin pienempien tilausten läpivientiin. Hoidamme koko tilaus-toimitusketjun puolestasi materiaalien hankinnasta ja kokoonpanosta tuotteiden toimitukseen. Autamme sinua asennuksessa ja käyttöönotossa. Meiltä saat tuotteet myös osakokoonpanona; räätälöimme palvelumme tarpeidesi mukaan.

Digitekno kumppanina
Suunnittelu

Suunnittelu

Osana sopimusvalmistusta tarjoamme asiakkaillemme muun muassa piirikaavio-, johdinsarja- ja layout-suunnittelua, prototyypin suunnittelua ja testausta, joilla tuemme asiakkaamme omaa tuotekehitystoimintaa. Suunnittelumme tavoitteena on johdattaa asiakasta kustannustehokkaisiin tuoteratkaisuihin laadusta tinkimättä. Ammattitaitomme ja laajan kokemuksemme lisäksi käytössämme on nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot, joiden avulla suunnittelemme muun muassa piirilevyt ja käyttäjärajapintana toimivat hallintapaneelit. Ymmärryksemme erilaisista valmistusmateriaaleista ja komponenteista auttaa meitä valitsemaan tuotteidenne valmistusprosessiin juuri oikeat ratkaisut.

Autamme sinua tuotteen suunnittelussa

Elektroniikkasuunnittelu

Suunnittelupalvelumme tavoitteena on aikaansaada asiakkaalle tuotantokelpoinen ja kustannuksiltaan kilpailukykyinen tuote. Elektroniikkasuunnittelussa otamme huomioon muun muassa käytettävien komponenttien elinkaaren, saatavuustilanteen tulevaisuudessa sekä tuotteen tuotantovolyymin.

Elektroniikkasuunnitteluumme sisältyy piirilevysuunnittelua, protokappaleiden ja nollasarjojen valmistusta sekä EMC/hyväksyntätestejä. Emme oleta asiakkaamme tuntevan kaikkia tuotettaan koskevia säännöksiä/standardeja - olemme suunnitteluvaiheessa vahvasti mukana myös tyyppihyväksyntäasioissa.

Ohjelmistosuunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme kattavasti erilaiset sulautetut järjestelmät, PC-ohjelmat sekä järjestelmät, jotka vaativat web- tai mobiilikäyttöliittymiä. Suunnitteluamme ohjaa käytettävyys ja toiminnallisuus, joiden tulee kulkea käsi kädessä.

Yksinkertaisimmillaan käyttöliittymä voi olla esim. muutama digitaali-IO tai painonappi tuotteen kyljessä, tai pidemmälle vietynä asiakkaan palvelimelle asennettu hallintajärjestelmä, jossa on mahdollisesti myös liitäntä asiakkaan tietojärjestelmään. Käytössämme on nykyaikaiset kehitystyökalut erityyppisten mikrokontrolleriympäristöjen kehittämiseen.

Logiikkaohjelmointi

Sovellamme ratkaisuissamme joustavasti myös ohjelmoitavia logiikoita (PLC), oli sitten kyseessä erillinen teollisuuden ohjauskeskus tai sitten osana tiettyä näyttölaitetoimitustamme.

Toteutamme vuosittain joukon näyttölaiteprojekteja, jotka vaativat ohjelmoitavaa logiikkaa. Logiikoilla autamme asiakkaitamme kustannussäästöihin, kasvattamaan käyttäjämukavuutta sekä mahdollistamaan nopean järjestelmän toiminnan muokkautuvuuden.

Mekaniikkasuunnittelu

Elektroniikka vaatii ympärilleen sitä suojaavia ohutlevy- ja teräsosia, jotka taipuvat käsittelyssämme edistyneimpiä 2D/3D -ohjelmia hyödyntämällä.

Koteloita, ohjauskaappeja tai näyttölaitteiden kiinnitysrakenteita suunnitellessamme otamme huomioon elektroniikan valmistuksen yleiset periaatteet, kuten lämmön haihtumisen, ilmankierron huomioimisen tai tiiveysluokkaan kohdistuvan kriteeristön. Lopuksi pidämme huolta, että ratkaisumme ovat kustannustehokkaasti toteutettavissa.

Autamme sinua tuotteen suunnittelussa

Kysy meiltä lisää!

"Vaadimme kaikilta toimittajiltamme huippuluokan osaamista ja kansainvälisten laatustandardien täyttämistä. Digiteknon tuotteet ovat olennainen osa vaativan teknologian ratkaisujamme, ja ne täyttävät korkean vaatimustasomme."

- Biolin Scientific Oy

"Digitekno on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja toimittajana joustava ja luotettava. Digiteknon tuotteet ovat laadukkaita ja ne saapuvat ajallaan. Voimme hyvällä syyllä suositella yhteistyötä myös muille."

- Promeco Group Oy

"Yhteistyömme Digiteknon kanssa toimii oikein hyvin. Lopputuotteisiimme kohdistetut laatuvaatimukset on asetettu korkealle, mutta se ei ole aiheuttanut Digiteknolle missään vaiheessa ongelmia."

- Obelux Oy

Digitekno

Digitekno Oy
Peräsimentie 5
03100 Nummela
+358 9 224 8930
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.