Skip to main content

digitekno icon apple

 

Kumppanuuteen perustuvaa sopimusvalmistusta

Tarjoamme erilaisten sähkömekaanisten tuotteiden, kuten ohjauskaappien, hallintapaneelien sekä kytkentäkoteloiden kokoonpanoa eri alojen teollisuusyrityksille sekä laivateollisuuteen. Valmistamme tuotteet joko osakokoonpanona asiakkaalta saamiemme suunnitteludokumenttien mukaan tai hoidamme tarvittaessa koko tilaus-toimitusketjun materiaalien hankinnasta tuotteiden toimittamiseen asti. Valmistamme myös laadukkaat johdin- ja erikoiskaapelisarjat joko pieniin tai suuriin tarpeisiin, erillisenä palveluna tai osaksi kokoonpanemiamme tuotteita. Saat halutessasi laitekokonaisuuden yhdeltä toimittajalta helposti ja kustannustehokkaasti, mutta sinua parhaalla tavalla palvellaksemme teemme mielellämme myös yhteistyötä muiden yritysten kanssa, omista vastuualueistamme huolehtien ja sovituista aikatauluistamme kiinni pitäen. Autamme sinua löytämään tarpeillesi sopivimman toimintamallin.

Johdinsarjat

Johdinsarjat

Tarjoamme sinulle aina tarpeitasi kuunnellen laajan valikoiman erilaisia johdin- ja kaapelisarjoja.

Valmistamme tuotteet joustavasti niin yhden kappaleen erissä kuin suurempiinkin tarpeisiin. Autamme sinua materiaalien valinnassa varmistaen, että johdinsarjamme toimivat saumattomasti osana lopputuotteitanne, kaikissa olosuhteissa. Valmistamiimme johdinsarjoihin lukeutuvat muun muassa ohjaus-, anturi-, data-, servo-, nauha- ja koaksiaali, ym. kaapelisarjat asiakkaan käyttötarpeen mukaan valituilla materiaaleilla. Laadimme tarvittaessa myös asiakaskohtaiset 2D-/3D-tuotantodokumentit.

Kysy lisää, pidetään yhdessä johdot hyvissä käsissä!

Ulkoista johdinsarjavalmistus Digiteknolle

Asiakaslähtöisyys

Kaikki asiakkaiden yhteydenotot ovat meille yhtä tärkeitä; paneudumme jokaiseen aina aidolla innostuksella ja halulla vastata asiakkaan tarpeisiin.

 • Tuotesuunnittelu tehdään kanssasi tiiviissä yhteistyössä 
 • Materiaalivalinnat ja ehdotukset parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi
 • Tuotteiden dokumentointi myös asiakkaan omille dokumenttipohjille
 • Testaussuunnittelu ja toteutus
 • Prototyyppien valmistus

Laatuajattelu

Meille laatu on käsitteenä muutakin, kuin pelkkä tuotteen tarkastus tai testaus. Meiltä saat laatua ensikontaktista aina palvelun laskutukseen asti.

 • Laatuajattelumme pohjana on ISO9001 laatu- ja 14001 ympäristösertifikaatit, joilla varmistetaan tuotteidemme täyttävän asiakasvaatimukset
 • Palvelumme rakentuu modernille toiminnanohjausjärjestelmälle
 • Tehokas ja nopea reagointi mahdollisissa reklamaatiotapauksissa

Tuotanto

Kehitämme tuotantomme prosesseja jatkuvasti, tavoitteena palvella sinua yhä paremmin. Pidämme huolta, että viestikapula vaihtuu   tuotannon ja myynnin välillä.

 • Kannamme mielellämme vastuun sinunkin ”johtotehtävistäsi” 
 • Vuosien kokemuksen kerryttäneet tuotannon ammattilaisemme ovat juuri sinua varten
 • Ihmeitä emme väitä tekevämme, mutta haasteita otamme hymyssä suin vastaan
 • Optimoidut valmistusprosessimme takaavat mahdollisimman lyhyen toimitusajan

 

Logistiikka

Sovitamme yhteisesti sopimamme toimintamallin logistiikkaratkaisuun, joka vastaa parhaalla mahdollisella tavalla sinun toimintaasi ja tarpeisiisi.

 • Tarjoamme sinulle laajan oman kaapeli- ja liitinvarastomme
 • Hyödynnämme maailmanlaajuista materiaalien toimittajaverkostoa
 • Tarvittaessa sovimme asiakaskohtaisesta puskuroinnista
 • Ennakoimme materiaalihankinnoissa myynnin ennusteita sekä ajankohtaisia trendejä seuraamalla
Ulkoista johdinsarjavalmistus Digiteknolle
Kokoonpano

Kokoonpano

Ulkoistaessasi sähkömekaniikan kokoonpanon Digiteknolle saat vastineeksi huippulaadukkaat tuotteet, aikataulussa pysyvät toimitukset sekä joustavan, täysin tarpeisiisi räätälöidyn palvelumallin. Palvelemme sinua monipuolisesti materiaalihankinnoista tuotteiden testaukseen. Kokoonpanemiamme tuotteita ovat muun muassa erilaiset ohjauskaapit, kytkentäkotelot ja hallintapaneelit, ja tarvittaessa autamme sinua myös tuotteiden suunnittelussa. Tuotteidesi muuttuessa elämme muutoksessa mukana.

Digitekno kumppanina

Tasalaatuisuus

Hallitsemme sähkömekaanisten tuotteiden tasalaatuisen valmistusprosessin, minkä vahvistaa korkean toimitusvarmuutemme lisäksi asiakkailtamme saatujen reklamaatioiden vähäinen määrä. Kaikki tuotteemme käyvät läpi monivaiheisen laaduntarkastusprosessin ja testaamme tuotteet huolellisesti ennen toimitusta.

Ajantasaisuus

Teemme kaikkemme pysyäksemme asiakkaamme aikataulussa, vaikka aikataulun venyminen ei meistä johtuisikaan. Asiakkaan kanssa ennakoivaa yhteistyötä tekemällä varmistamme mahdollisuuden parhaaseen toimitusvarmuuteen. Pidämme aktiivisesti yhteyttä tavarantoimittajiimme varmistaen, että materiaalia on käytössämme silloin, kun sitä tarvitaan.

Suunnitteluapu

Valmistamme tarvitsemasi tuotteet joko valmiiden suunnitelmiesi mukaan tai niitä täydentäen. Saat meiltä halutessasi kokonaisratkaisun, jolla varmistamme tuotteesi tuotantokelpoisuuden, sillä hyvän idean tuotannollistaminen edellyttää monialaista suunnittelua ja perusteellista testausta. Kuljemme kanssasi yhtä tuotekehitysmatkaa.

Asiakaslähtöisyys

Tuotantotilamme taipuvat niin isojen kuin pienempien tilausten läpivientiin. Hoidamme koko tilaus-toimitusketjun puolestasi materiaalien hankinnasta ja kokoonpanosta tuotteiden toimitukseen. Autamme sinua asennuksessa ja käyttöönotossa. Meiltä saat tuotteet myös osakokoonpanona; räätälöimme palvelumme tarpeidesi mukaan.

Digitekno kumppanina
Suunnittelu

Suunnittelu

Osana sopimusvalmistusta tarjoamme asiakkaillemme muun muassa piirikaavio-, johdinsarja- ja layout-suunnittelua, prototyypin suunnittelua ja testausta, joilla tuemme asiakkaamme omaa tuotekehitystoimintaa. Suunnittelumme tavoitteena on johdattaa asiakasta kustannustehokkaisiin tuoteratkaisuihin laadusta tinkimättä. Ammattitaitomme ja laajan kokemuksemme lisäksi käytössämme on nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot, joiden avulla suunnittelemme muun muassa piirilevyt ja käyttäjärajapintana toimivat hallintapaneelit. Ymmärryksemme erilaisista valmistusmateriaaleista ja komponenteista auttaa meitä valitsemaan tuotteidenne valmistusprosessiin juuri oikeat ratkaisut.

Autamme sinua tuotteen suunnittelussa

Elektroniikkasuunnittelu

Suunnittelupalvelumme tavoitteena on aikaansaada asiakkaalle tuotantokelpoinen ja kustannuksiltaan kilpailukykyinen tuote. Elektroniikkasuunnittelussa otamme huomioon muun muassa käytettävien komponenttien elinkaaren, saatavuustilanteen tulevaisuudessa sekä tuotteen tuotantovolyymin.

Elektroniikkasuunnitteluumme sisältyy piirilevysuunnittelua, protokappaleiden ja nollasarjojen valmistusta sekä EMC/hyväksyntätestejä. Emme oleta asiakkaamme tuntevan kaikkia tuotettaan koskevia säännöksiä/standardeja - olemme suunnitteluvaiheessa vahvasti mukana myös tyyppihyväksyntäasioissa.

Ohjelmistosuunnittelu

Suunnittelemme ja toteutamme kattavasti erilaiset sulautetut järjestelmät, PC-ohjelmat sekä järjestelmät, jotka vaativat web- tai mobiilikäyttöliittymiä. Suunnitteluamme ohjaa käytettävyys ja toiminnallisuus, joiden tulee kulkea käsi kädessä.

Yksinkertaisimmillaan käyttöliittymä voi olla esim. muutama digitaali-IO tai painonappi tuotteen kyljessä, tai pidemmälle vietynä asiakkaan palvelimelle asennettu hallintajärjestelmä, jossa on mahdollisesti myös liitäntä asiakkaan tietojärjestelmään. Käytössämme on nykyaikaiset kehitystyökalut erityyppisten mikrokontrolleriympäristöjen kehittämiseen.

Logiikkaohjelmointi

Sovellamme ratkaisuissamme joustavasti myös ohjelmoitavia logiikoita (PLC), oli sitten kyseessä erillinen teollisuuden ohjauskeskus tai sitten osana tiettyä näyttölaitetoimitustamme.

Toteutamme vuosittain joukon näyttölaiteprojekteja, jotka vaativat ohjelmoitavaa logiikkaa. Logiikoilla autamme asiakkaitamme kustannussäästöihin, kasvattamaan käyttäjämukavuutta sekä mahdollistamaan nopean järjestelmän toiminnan muokkautuvuuden.

Mekaniikkasuunnittelu

Elektroniikka vaatii ympärilleen sitä suojaavia ohutlevy- ja teräsosia, jotka taipuvat käsittelyssämme edistyneimpiä 2D/3D -ohjelmia hyödyntämällä.

Koteloita, ohjauskaappeja tai näyttölaitteiden kiinnitysrakenteita suunnitellessamme otamme huomioon elektroniikan valmistuksen yleiset periaatteet, kuten lämmön haihtumisen, ilmankierron huomioimisen tai tiiveysluokkaan kohdistuvan kriteeristön. Lopuksi pidämme huolta, että ratkaisumme ovat kustannustehokkaasti toteutettavissa.

Autamme sinua tuotteen suunnittelussa

Kysy meiltä lisää!

Elektroniikan sopimusvalmistus - Digiteknon erikoisosaaminen

Digitekno on erikoistunut elektroniikan sopimusvalmistukseen, tarjoten asiakkailleen räätälöityjä ja kustannustehokkaita ratkaisuja. Sopimusvalmistus on tehokas tapa ulkoistaa tuotanto, jolloin yritys voi keskittyä ydinosaamiseensa. Digitekno tarjoaa laajan valikoiman sopimusvalmistuspalveluita, mukaan lukien ohjauskaappien, hallintapaneelien ja kytkentäkoteloiden kokoonpano sekä erilaisten johdinsarjojen valmistus.

Lue lisää

Sopimusvalmistus - Digiteknon kumppanuusmalli

Digiteknon ajatus sopimusvalmistuksesta perustuu kumppanuuteen. Digitekno tarjoaa asiakkailleen joustavan ja räätälöidyn palvelumallin, joka kattaa koko tuotantoketjun materiaalien hankinnasta tuotteiden toimittamiseen. Kokonaisvaltaisella palvelumallilla mahdollistamme tehokkaan ja sujuvan tuotannon läpimenon, jolla täytämme korkeimmatkin laatuvaatimukset.

Digiteknon kumppanuusmalli on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman suuri arvo. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan kunkin asiakkaan erityistarpeita. Tavoitteemme on toimia paitsi palveluntarjoajana, myös strategisena kumppanina, joka auttaa asiakkaitaan saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa.

Kumppanuusmallimme perustuu avoimeen ja rehelliseen kommunikaatioon. Pidämme asiakkaitamme ajan tasalla kaikista tuotantoprosessin vaiheista ja teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että lopputulos vastaa heidän odotuksiaan. Uskomme, että avoin dialogi ja yhteistyö ovat avain menestyksekkääseen sopimusvalmistukseen.

Digiteknon kumppanuusmalli ei ole pelkästään palvelu vaan sitoutumista asiakkaan menestykseen. Ymmärrämme, että menestyksemme on riippuvainen asiakkaidemme menestyksestä, ja siksi teemme kaikkemme auttaaksemme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja tukemaan heitä jokaisessa tuotantoprosessin vaiheessa.

Digiteknon kumppanuusmalli on luotettava ja tehokas tapa ulkoistaa elektroniikan sopimusvalmistus. Asiantuntemuksemme, joustavuutemme ja sitoutumisemme laatuun tekevät meistä ihanteellisen kumppanin yrityksille, jotka arvostavat korkealaatuista tuotantoa ja erinomaista palvelua.

Laadukasta ja sertifioitua elektroniikan sopimusvalmistusta

Laadukas elektroniikan sopimusvalmistus vaatii erityisosaamista ja ammattitaitoa, jotka ovat Digiteknon vahvuuksia. Digitekno on ISO 9001 -sertifioitu yritys, mikä toimii takeena korkealle laadulle ja luotettavuudelle. Yrityksen laaja kokemus ja asiantuntemus takaavat, että elektromekaaniset tuotteet valmistetaan huippuluokan osaamisella ja kansainvälisten laatustandardien mukaisesti. Digiteknolle on myös myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatin. Tämä osoittaa myös vahvan sitoutumisen ympäristövastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen.

Elektromekaanisten laitteiden sopimusvalmistus on monimutkainen prosessi, joka vaatii tarkkaa suunnittelua, huolellista materiaalien valintaa ja taitavaa käsityötä. Digitekno on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua jokaisessa tuotantovaiheessa. Yrityksen asiantuntijat ovat koulutettuja ja kokeneita, ja heillä on syvällinen ymmärrys elektroniikan valmistusprosesseista ja -standardeista.

Digiteknon tiimi työskentelee tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa varmistaakseen, että jokainen tuote on valmistettu täsmälleen asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Projektikohtaisesti valitut asiantuntijat ja tuotannontyöntekijät käyttävät uusinta teknologiaa ja laitteita tuotteiden valmistuksessa, ja heidän tavoitteenaan on aina ylittää asiakkaiden odotukset.

Laadukas elektroniikan sopimusvalmistus ei ole pelkästään tuotteiden valmistusta vaan pitkäjänteistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Digitekno pyrkii ymmärtämään asiakkaidensa liiketoiminnan ja tarpeet syvällisesti, jotta parhaita mahdollisia ratkaisuja voidaan tarjota. Digitekno on sitoutunut jatkuvaan parantamiseen ja innovointiin, ja pyrkii aina löytämään uusia tapoja parantaa valmistamiensa tuotteiden laatua ja tehokkuutta. Joskus tarve Digiteknon suunnitteluavulle tunnistetaan vasta yhteistyön myöhemmässä vaiheessa.

Sopimusvalmistus - tehokas tapa ulkoistaa tuotanto

Sopimusvalmistus on tehokas tapa ulkoistaa tuotanto. Se mahdollistaa yrityksen resurssien tehokkaan käytön ja keskittymisen ydinosaamiseen. Lisätietoa sopimusvalmistuksen eduista löytyy täältä.

Ulkoistamalla tuotanto Digiteknolle yritykset voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa, kuten tuotekehitykseen, markkinointiin ja myyntiin. Ulkoistaminen vapauttaa resursseja ja aikaa, joita säästyy asiakkaan oman kasvun ja kehityksen tueksi. Digitekno ottaa mielellään vastuun koko tuotantoprosessista mukaan lukien materiaalien hankinta, tuotteen valmistus, laadunvalvonta, testaus ja toimitus.

Sopimusvalmistus ei ole pelkästään tuotannon ulkoistamista vaan strateginen päätös, joka voi auttaa asiakasta kasvamaan ja kehittymään. Digiteknolla me ymmärrämme tämän ja pyrimme toimimaan kumppanina, joka tukee asiakkaita heidän omien liiketoiminnalleen asettamiensa tavoitteiden saavuttamisessa. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan kunkin asiakkaan erityistarpeita ja tavoitteita.

Digiteknolla teetetty sopimusvalmistus merkitsee pääsyä Digiteknon laajaan asiantuntemukseen ja tekniseen osaamiseen. Meillä on vuosien kokemus elektromekaanisten laitteiden ja johdinsarjojen valmistuksesta, ja asiantuntijamme ovat aina ajan tasalla uusimmista teknologioista ja valmistusmenetelmistä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaamme voivat olla varmoja tuotteidensa valmistuksesta korkeimpien laatustandardien mukaisesti, ja että tuotteissa tehtyihin ratkaisuihin tarjotaan oma-aloitteisesti kehitysideoita.

Sopimusvalmistus Digiteknolla tarkoittaa sitoutumista kestävään ja eettiseen toimintaan, mistä on vahvistuksena Digiteknolle myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatti. Pyrimme toimimaan vastuullisesti kaikessa toiminnassamme, mukaan lukien ympäristöystävällisten materiaalivalintojen tekeminen ja ekologisten valmistusmenetelmien soveltaminen. Ympäristöajatteluun sitoutuminen tekee meistä luotettavan ja vastuullisen kumppanin kaikille asiakkaillemme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Haluatko kuulla lisää Digiteknon tarjoamista palveluista? Ota yhteyttä ja kysy meiltä. Digitekno on kaikin puolin kestävä valinta elektroniikan sopimusvalmistuskumppaniksi.

 

"Vaadimme kaikilta toimittajiltamme huippuluokan osaamista ja kansainvälisten laatustandardien täyttämistä. Digiteknon tuotteet ovat olennainen osa vaativan teknologian ratkaisujamme, ja ne täyttävät korkean vaatimustasomme."

- Biolin Scientific Oy

"Digitekno on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja toimittajana joustava ja luotettava. Digiteknon tuotteet ovat laadukkaita ja ne saapuvat ajallaan. Voimme hyvällä syyllä suositella yhteistyötä myös muille."

- Promeco Group Oy

"Yhteistyömme Digiteknon kanssa toimii oikein hyvin. Lopputuotteisiimme kohdistetut laatuvaatimukset on asetettu korkealle, mutta se ei ole aiheuttanut Digiteknolle missään vaiheessa ongelmia."

- Obelux Oy