Skip to main content

digitekno icon apple

Monitoimitulostaulut ja LED-videotaulut

Digiteknon monitoimitulostaulut ja LED-videotaulut on suunniteltu useille eri lajeille soveltuviksi. Kaikki mallit sisältävät useille eri lajeille soveltuvan toimitsijapäätteen ja äänimerkkitoiminnon (summeri). Monitoimitulostaulun toimitsijapäätteeseen helposti vaihdettava näppäinkalvo määrittää kuhunkiin lajiin tarvittavat tulostaulukomennot. Tulostauluissa on laajakeilaiset ja kirkkaanpunaiset LED-valot, joita suojaa iskunkestävä etupinta.

Tulostauluja löytyy useita eri kokoonpanoja sen mukaan, millaisesta kohteesta ja käytöstä kulloinkin on kyse. Koulun liikuntasalissa, joka toimii urheiluseurojen harjoittelupaikkana, riittää pienempikin tulostaulu. Liikuntahallikohteissa tulostaulu kannattaa puolestaan valita sen mukaan, mitä lajeja ja millä tasolla kyseisessä hallissa pelataan tai tullaan pelaamaan. Alla voit tutustua yleisimpiin tulostaulumalleihimme, mutta kysy meiltä myös erikoisratkaisuja.

DT-SPORT Touch - tulostaulun ohjain

Erinomainen laite tulostaulujen ohjaamiseen! 

  • Kokonaan langaton ohjaus
  • 8-10" kosketusnäyttö selkeillä painikkeilla
  • Lajikohtaiset tulostaulunäkymät
  • Käyttö nopeaa, helppoa ja intuitiivista
  • Mukana kantosalkku ja START-STOP-kahvat
  • Tuki kymmenelle lajille

Ota yhteyttä!

Digitekno esite

Lataa esitteemme

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko vastaanottaa Digiteknon satunnaisen säännöllisen uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt yhteystietojesi tallentamisen.

Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.