Skip to main content

digitekno icon apple

 
Elektronisten laitteiden kokoonpano

Kokoonpano

Ulkoistaessasi sähkömekaniikan kokoonpanon Digiteknolle saat vastineeksi huippulaadukkaat tuotteet, aikataulussa pysyvät toimitukset sekä joustavan, täysin tarpeisiisi räätälöidyn palvelumallin. Palvelemme sinua monipuolisesti materiaalihankinnoista tuotteiden testaukseen. Kokoonpanemiamme tuotteita ovat muun muassa erilaiset ohjauskaapit, kytkentäkotelot ja hallintapaneelit, ja tarvittaessa autamme sinua myös tuotteiden suunnittelussa. Tuotteidesi muuttuessa elämme muutoksessa mukana.

Laitekokoonpano
Elektronisten laitteiden kokoonpano

Digitekno kumppanina

Kokoonpano

Tasalaatuisuus

Hallitsemme sähkömekaanisten tuotteiden tasalaatuisen valmistusprosessin, minkä vahvistaa korkean toimitusvarmuutemme lisäksi asiakkailtamme saatujen reklamaatioiden vähäinen määrä. Kaikki tuotteemme käyvät läpi monivaiheisen laaduntarkastusprosessin ja testaamme tuotteet huolellisesti ennen toimitusta.

Ajantasaisuus

Teemme kaikkemme pysyäksemme asiakkaamme aikataulussa, vaikka aikataulun venyminen ei meistä johtuisikaan. Asiakkaan kanssa ennakoivaa yhteistyötä tekemällä varmistamme mahdollisuuden parhaaseen toimitusvarmuuteen. Pidämme aktiivisesti yhteyttä tavarantoimittajiimme varmistaen, että materiaalia on käytössämme silloin, kun sitä tarvitaan.

Suunnitteluapu

Valmistamme tarvitsemasi tuotteet joko valmiiden suunnitelmiesi mukaan tai niitä täydentäen. Saat meiltä halutessasi kokonaisratkaisun, jolla varmistamme tuotteesi tuotantokelpoisuuden, sillä hyvän idean tuotannollistaminen edellyttää monialaista suunnittelua ja perusteellista testausta. Kuljemme kanssasi yhtä tuotekehitysmatkaa.

Asiakaslähtöisyys

Tuotantotilamme taipuvat niin isojen kuin pienempien tilausten läpivientiin. Hoidamme koko tilaus-toimitusketjun puolestasi materiaalien hankinnasta ja kokoonpanosta tuotteiden toimitukseen. Autamme sinua asennuksessa ja käyttöönotossa. Meiltä saat tuotteet myös osakokoonpanona; räätälöimme palvelumme tarpeidesi mukaan.

3 syytä valita Digitekno toimittajaksi

Luottamus

Luottamus

Toimitamme tuotteesi tasalaatuisina ja ajallaan
Joustavuus

Joustavuus

Mukaudumme muuttuviin tilanteisiin tarpeitasi kuunnellen
Pitkäjänteisyys

Pitkäjänteisyys

Kuljemme kanssasi yhtä matkaa tukemalla kasvuasi
images/rakennekuvat/digitekno-kuvitus-full.jpg#joomlaImage://local-images/rakennekuvat/digitekno-kuvitus-full.jpg?width=3840&height=2880

Näin yhteistyömme etenee

Varataan hetki yhteistä aikaa

Löydettyäsi meidät tai oltuamme yhteydessä sinuun voimme käydä avoimen keskustelun yhteistyön mahdollisuuksista. Joskus parhaat uudet avaukset löytyy keskustelun kautta.

Jalostamme ideoista aihion

Luomme keskustelun pohjalta ehdotuksen käytäntöön viemiseksi. Autamme sinua tuotteesi elinkaaren eri vaiheisiin kohdistetuilla palveluratkaisuilla.

Tartutaan härkää sarvista

On aika siirtyä puheista tekoihin. Käynnistämme yhteistyömme yhdessä valittujen tuote- ja palveluratkaisujen tiimoilta, ja yhteistyötämme ohjaa luotettavuus, laatu, joustavuus ja pitkäjänteisyys.

Elektromekaanisten laitteiden kokoonpano:
Digiteknon leipälaji

Digitekno
Elektromekaanisten laitteiden kokoonpano

Olemme erikoistuneet erilaisten sähkömekaanisten laitteiden kokoonpanoon ja tarjoamme sinulle kokonaisvaltaista palvelua materiaalienhankinnasta tuotesuunnitteluun, valmistuksesta asennukseen ja ylläpitoon. Kokoamme tarpeidesi mukaan ohjauskaapit, kytkentäkotelot ja ohjauspaneelit, joihin tarvitut johdinsarjat valmistamme itse vankalla ammattitaidolla. Toimintaamme ohjaavat laatu ja kestävyys, joten voit huoletta antaa meidän valmistaa elektromekaaniset laitteesi tietäen, että saat ne aina tasalaatuisina ja ajallaan.

Sopimusvalmistuksen prosessi Digiteknolla

Asiakasreferenssi: Voyantic Oy

 
Voyantic Oy - Digitekno asiakasreferenssi
Laitekokoonpano Digitekno

”Voyantic arvostaa sopimuskumppaneiden kanssa tehtävässä yhteistyössä mm. laatua, luotettavuutta, pitkäjänteisyyttä ja joustavuutta muuttuvien tilanteiden tulessa eteen. Digitekno on toistuvasti osoittanut pätevyytensä näissä kaikissa ja erityisesti siinä, että mutkattomassa yhteistyössä he ovat ehdottaneet useita parannusratkaisuja valmistettavuuteen ja täten myös kustannustehokkuuteen. Vaikka yhteistyö pohjaakin formaaleihin sopimuksiin ja tilausdokumentaatioon, tunne siitä, että Digiteknolaisten kanssa pelkkä kädenpuristus riittäisi, antaa asiakkaalle tuntuvaa mielenrauhaa keskittyä omiin ydintoimintoihin”.

- Jukka Lammi, Voyantic Oy

Kysy meiltä lisää!