Skip to main content

digitekno icon apple

Kaikenkokoiset LED-screenit sisälle ja ulos

Monipuolisuus valttina. LED-screenin hankkimista puoltaa sen monikäyttöisyys ja sisällönesittämisen monet mahdollisuudet. Oikein mitoitettu LED-näyttö ratkaisu ei myöskään tyhjennä kukkaroa vaan tarjoaa sen sijaan ansaintamallin.

Kauttamme saa laajan valikoiman erilaisia LED-screenejä niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Eri kokoisista moduuleista voi koota mieleisensä LED-screenin tai moduuleja voi yhdistellä muodostaakseen esimerkiksi perimeter näytön. Digiteknon toimitukseen voidaan liittää helppokäyttöiset sisällönhallintaohjelmistot, joilla hallitset LED näytöillä esitettävää sisältöä vapaasti niin kotikonttorilta, kesämökiltä kuin pääkallopaikaltakin. Autamme sinua teknisten vaatimusten määrittelyssä, jonka tavoitteena on löytää käyttötarkoitukseen optimaalisesti soveltuva LED-screen. LED näyttö voidaan asentaa seinään, kehikkoon, jalustaan tai vaihtoehtoisesti roikkumaan, joten kysymme: mihin sinä haluat omasi? 

DT-SPORT VIDEO PRO LED screen
DT-SPORT VIDEO PRO LED screen
 • Tuki: sisäpalloilulajit, jääkiekko, jalka-/pesäpallo
 • Kokosuosituksia: 5x3m, 3x2m, 8x4,5m, 4x2,25m
 • Tulostaulu: screenille eri lajien tulostaulunäkymät
 • Ohjaus: videoprosessori / toimitsijapääte / PC
 • Kuvatulon koko: skaalattavissa resoluutioon
 • Kuvalähteen valinta: PC-ohjelma /videoprosessori
 • Keying: yhdistetty Full HD kuva tulostaulu/mainos
Seinäkiinnitteiset LED-näytöt
Seinäkiinnitteiset LED-näytöt
 • Ratkaisu: pikseliväli, kirkkaus yms. valittavissa
 • Koko: koostuu 100x100 cm moduuleista
 • Kirkkaus: sisätilat 1000, ulkotilat >7000 nits 
 • Pikselivälisuositus: sisä 3-6mm, ulko 6-10mm
 • Asennus: suoraan seinään/seinäkehikko/kiskot
 • Sovellukset: sisä- ja ulkokäyttöön sopivat mallit
 • Sertifikaatit: CE (EMC + LVD), RoHS
Riippuvat LED-näytöt
Riippuvat LED-näytöt
 • Avainominaisuudet: pikseliväli, kuvasuhde, paino
 • Koko: koostetaan 50x50 cm moduuleista
 • Kirkkaus: sisätilat 1000-1200, ulkotilat 5000-7000
 • Pikselivälisuositus: sisällä 3-6 mm, ulkona 6-10 mm
 • Kokoaminen: helppo asennus pikalukoin 
 • Sovellukset: kiinteä asennus tai tapahtumakäyttö
 • Sertifikaatit: CE (EMC + LVD), RoHS
  Akaa Areena

  Case: Akaa Areena

  Akaan kaupungin rakennuttama monitoimihalli - joka kantaa nimeä Akaa areena - on viimein saanut varsinaisen tulikasteensa isännöityään Suomen lentopallomaajoukkueen tärkeää kotiottelua Unkaria vastaan. Ottelusta tuli Suomelle voitokas näytelmä ja kaikille paikalla olijoille elämyksellinen kokemus, mistä kuuluu kiitos lentopallojoukkueen lisäksi vertaansa vailla oleville olosuhteille.  Digiteknon kirkkaana loistavat ja valaistukseen reagoivat tarkkakuvaiset LED-screenit palvelevat jatkossa kaikkia areenan tapahtumia konferensseista urheilumittelöihin. Toivomme onnea ja menestystä hallissa pelaaville urheiluseuroille ja harrasteporukoille, ja kiitämme Akaan kaupunkia yhteistyöstä hienojen puitteiden luomisessa!

  Kupittaan palloiluhalli - Turku

  Case: Kupittaan palloiluhalli - Turku

  Pääsimme pitkään jatkuneen Turun kaupungin kanssa tehdyn yhteistyön jatkoksi mukaan tähän erittäin mielenkiintoiseen palloiluhallihankkeeseen, jossa lähdimme suunnittelemaan mittavaa kokonaisuutta yhdessä Are Oy:n ja Turun kaupungin eli käyttäjien kanssa. Lopputuloksena syntyi Suomen koripalloliiton vaatimukset täyttävä koripallon, lentopallon, salibandyn ja futsalin tarpeisiin vastaava kolmen videotaulun, koripallon 3-tahoisten hyökkäysaikanäyttöjen, tulostauluohjelmiston ja sen oheislaitteiden vertaansa vailla oleva tulostaulujärjestelmä. 

  DT-SPORT ohjelmistot

  DT-SPORT ohjelmistot

  Toimitamme LED-screenit tarvittaessa sisällönhallintaan suunnitelluilla ohjelmistoillamme, joita löytyy niin urheilukäyttöön kuin mainossisällön esittämiseen erilaisissa tapahtumissa. Ohjelmistomme soveltuvat monenlaiseen tilanteeseen, on sitten kyse LED-screenin käyttämisestä eri lajien tulostauluna tai ottelutapahtumissa pelaajakorttien ja kokoonpanolistojen esittämiseen. Yksinkertaisimmillaan ohjelmistomme tarjoaa mahdollisuuden esittää LED-screenin kokoon nähden valmiiksi skaalattuja kuva- ja videotiedostoja, siitä ei käyttö helpommaksi muutu.

  dt sport led screen tulostaulut    dt sport video tulostaulu

  LED-näytöt eli LED-screenit: kirkkaita ja energiatehokkaita esityspintoja

  Mikä on LED-näyttö? LED-näytöt perustuvat tekniikkaan, joka on mullistanut tapamme katsella ja jakaa digitaalista sisältöä. Lyhenne LED tulee sanoista Light Emitting Diode eli valoa emittoiva diodi. LED-näytöt koostuvat näiden pienten LED-komponenttien täyttämistä kabineteista, joita pystyyn ja vaakaan yhdistelemällä voidaan tuottaa halutun kokoinen kirkas ja eläväinen katselupinta staattiselle ja liikkuvalle sisällölle.

  Lue lisää

  LED-näyttöjen hyödyt

  LED-näytöt tarjoavat suuren koon lisäksi monia muita etuja verrattuna muihin näyttöpintoihin. Ne ovat kestävämpiä, energiatehokkaampia, ja tarjoavat paremman kuvanlaadun niin ulkona auringonpaisteessa kuin sisällä pimeässä. LED-näyttöjen valovoima ja kontrasti ovat monia muita näyttöratkaisuja parempia, mikä mahdollistaa sisällön näkemisen selvästi myös kirkkaassa päivänvalossa. LED-näytöt voidaan valmistaa energiatehokkaita komponentteja käyttämällä, jolloin niiden sähkönkulutus säilyy alhaisena.

  LED-näytöt vs. LCD-näytöt

  Toisin kuin LCD-näytöt, joissa on taustavalo, joka valaisee nestekidepaneelin, LED-näytöt tuottavat oman valonsa. Tämä tarkoittaa parempaa kontrastia ja mustan syvyyttä, sillä LED:it voidaan sammuttaa kokonaan tummissa kohdissa. LCD-näyttöjen koko on rajallinen, LED-näytöistä voidaan koostaa valtavia saumattomia näyttöpintoja.

  LED-näyttöjen teknologia

  LED-näytöt koostuvat tuhansista tai jopa miljoonista pienistä LED:eistä. Kussakin LED:issä on kolme värisävyä: punainen, vihreä ja sininen. Yhdistämällä nämä perusvärit eri intensiteeteillä, LED-näyttö pystyy tuottamaan yli miljardi värisävyä, mikä takaa erinomaisen värintoiston.

  LED-näyttöjen asennus ja huolto

  Suuren LED-näytön asennus on suhteellisen yksinkertainen prosessi, mutta vaatii ammattitaitoa. Digiteknolta löydät asiantuntijat, jotka voivat auttaa sinua LED-näytön hankintaprosessissa tarvemäärittelystä tilaukseen ja asennuksesta määräaikaishuoltoon. LED-näytöt vaativat huolellisesti tehdyn asennuksen jäljiltä suhteellisen vähän huoltoa, ja yksittäiset rikkoutuneet komponentit, kuten virtalähteet tai pimeät LED-moduulit, voidaan korvata tarvittaessa näytön toiminnan jatkamiseksi. Laadukkaasta asennuksesta vastaavat Digiteknon kokeneet ammattilaiset.

  LED-näyttöjen käyttökohteet

  LED-näytöt ovat erittäin monipuolisia, ja niitä käytetään monenlaisissa ympäristöissä. Niitä voidaan käyttää esimerkiksi digitaalisina mainostauluina rakennusten julkisivuissa tai teidenvarsilla, urheilupaikkojen tulostauluina, stadionien esiintymislavoilla tai yritysten erilaisina informaationäyttöinä.

  Erityisen suosittuja ovat liikuntapaikkojen LED Screen-tulostaulut, jotka näyttävät samaan aikaan selkeää pelikellodataa ja mainoksia.

  Mistä ostaa LED-näyttö?

  Kun etsit luotettavaa ja laadukasta LED-näyttötoimittajaa, on Digitekno oikea paikka. Tarjoamme laajan valikoiman LED-näyttöjä eri tarkoituksiin ja eri kokoisiin budjetteihin. Voit luottaa siihen, että saat meiltä asiantuntevaa palvelua ja tukea koko prosessin ajan, alkaen suunnittelusta aina asennukseen ja huoltoon saakka.

  Johtopäätös

  LED-näytöt ovat täällä jäädäkseen. Ne tarjoavat parempaa kuvanlaatua, ovat kestävämpiä ja energiatehokkaampia kuin perinteiset LCD-näytöt tai valkokangas-projektoriyhdistelmät. Tutustu LED-näyttöjen valikoimaan Digiteknolla ja löydä oikea ratkaisu sinun tarpeisiisi.

  Ota yhteyttä

  Valtter Laaksonen
  Valtter Laaksonen
  Markkinointi ja myynti
  Tulostaulut, LED-screenit, näyttölaitteet