Skip to main content

digitekno icon apple

Digitekno Oy

Huoltopalvelua isoon ja pieneen hätään

Kokenut ja asiantunteva huoltotiimimme auttaa sinua niin suurten kuin pienempien haasteiden ja ongelmien kanssa, joten ethän epäröi ottaa yhteyttä!

Kiinnitämme suunnittelussa ja valmistuksessa erityistä huomiota laatuun, minkä tavoitteena on toimittaa asiakkaille huoltovapaita tuotteita, mutta siitä huolimatta joskus käy niin, että tuotteemme kaipaavat huoltoa. Silloin riennämme viipymättä apuun, tai toimitamme vähintään ohjeet tilanteessa toimimiseen. Ethän siis epäröi olla meihin yhteydessä, mikäli havaitset tuotteissasi vikaa. Olemme apunasi.

Kokeneet asentajamme hoitavat asennuksen kymmenien asennusprojektien kokemuksella ja pitävät huolen siitä, että asiakkaan käyttö alkaa saumattomasti. Testaamme tuotteet tuotantolaitoksellamme ennen asennusta, millä pyrimme välttämään elektroniikalle tyypillisten kipupisteiden aiheuttamat huoltotarpeet, kuten viallisten virtalähteiden vaihtaminen, huonojen kaapeliliitäntöjen korjaaminen tai huolimattomasti tehtyjen juotosten aiheuttamat yhteyshäiriöt. Perusteellisella testauksella ja huolella suoritetulla asennuksella säästämme asiakkaan euroja, eikä huoltoautoamme tarvitse katsella sälekaihtimien läpi tiuhaan.

Mikäli kuitenkin tarvitsette huoltoamme paikalle, tapahtuu se hallitusti ja viipymättä. Teemme ensin puhelimessa lähtötilannekartoituksen kysymällä olennaiset tiedot tapahtuneesta ja ulkoisesti havaittavista asioista. Mikäli tilanne vaatii, ohjeistamme asiakkaan tekemään tarvittavat tarkistukset ensin itse. Edellä mainituista saadun tilannekuvan perusteella luomme suuntaviivat huollolle, ja tartumme heti härkää sarvista.

Pyrimme ensisijaisesti hoitamaan huoltotoimenpiteet tuotantolaitoksessamme, mutta ymmärrämme, että kohteesta riippuen huolto vaatii välillä myös paikan päällä käymistä. Mikäli mahdollista, pyydämme asiakkaitamme lähettämään vialliset tuotteet/osat käyttämillämme kuljetussopimuksilla meille, johon vastaamme tarvittaessa välittömin varaosatoimituksin.

Kerro meille miten voimme auttaa!

Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.