Skip to main content

digitekno icon apple

LED-näyttöjä teollisuuden tarpeisiin

Valmistamme teollisuuden käyttöön muun muassa tekstimatriisinäyttöjä, opastenäyttöjä ja logistiikan informaationäyttöjä hyödyntäen laajakeilaisia LED-valoja ja moduulirakenteeseen perustuvaa näyttötekniikkaa. Teollisuusnäytöt voidaan kustomoida asiakkaan tarpeen mukaan ja näyttöjen toimintoja ohjata joko erillisin käsiohjaimin, painonapein tai PC:lle tehdyillä hallintaohjelmistoilla. Näyttöjen numero- ja kirjainkorkeus voidaan vapaasti valita 90mm - 900 mm väliltä ja niitä löytyy sekä ulko- että sisäkäyttöön. Teemme asiakkaan tarpeen mukaan teollisuusnäyttöihin myös tarvittavat tekstiteippaukset ja logot.

Informaationäytöt
Informaationäytöt

Autokorjaamot, katsastusasemat ja huoltoasemien pesupisteet kaipaavat seinustoilleen erilaisia informaationäyttöjä, jotka opastavat, ohjaavat ja auttavat tilanteessa tarkoituksenmukaisella tavalla. Kustomoimme näyttöjen sisällöt projektikohtaisesti, lopputulos syntyy LED-näyttöjen ja painetun etupinnan teippauksen yhdistelmästä.

Tekstimatriisinäytöt
Tekstimatriisinäytöt

Eri kokoiset tekstimatriisinäyttömme julkaisevat viestisi selkeästi ja näkyvästi, joko staattisena tai vierivänä tekstinä. Tekstimatriisinäytöt soveltuvat monipuoliseen viestintään niin sisällä kuin ulkona. Yleisimmät käyttämämme merkkikorkeudet tekstimatriisinäytöille ovat 100mm, 200mm ja 300mm, näytössä käyttämämme LED:in värin voi myös valita. 

Opastenäytöt
Opastenäytöt

Ratkaisemme asiakkaidemme logistisia haasteita kehittämillämme visuaalisilla ja informatiivisilla opastenäytöillä, joista räätälöitävä kokonaisuus on usein projektikohtainen ja koostuu useista näyttölaitteista. Opastenäytöt ohjaavat liikennettä oikeaan suuntaan ja auttavat kaikenlaisissa logistiikan solmukohdissa.

  Metsä Group - Kemin biotuotetehdas

  Case: Metsä Group - Kemin biotuotetehdas

  Metsä Groupin Äänekoskelle perustetulle biotuotetehtaalle loppuvuodesta 2017 toimittamamme saapuvan puutavaraliikenteen kulunohjauksen LED-opastenäyttöjärjestelmä sai luontevaa jatkoa, kun Metsä Group halusi hankkia vastaavan järjestelmän myös Kemiin perustamalleen biotuotetehtaalle. Jalostukseen käytettävää puuta kuljettavat rekat ohjataan tehdasalueella oikeaan osoitteeseen rekkojen rekisterinumerot tunnistamalla, ja tunnistetut rekisterinumerot LED-näyttöportaaleissa esittämällä. Kemin biotuotetehtaalle saapuessaan rekkaliikenne ohjataan kahden Digiteknon LED-opastenäyttöjä kannattelevan 5-kaistaisen portaalin läpi.

  Case: Metsä Group - Äänekosken biotuotetehdas

  Toimitimme avaimet käteen -periaatteella Metsä Groupin uudelle, Äänekoskella sijaitsevalle biotuotetehtaalle puutavaraliikenteen kulunohjauksen näyttölaitejärjestelmän, jonka avulla tehtaalle saapuvaa rekkaliikennettä ohjataan viemään niiden kuormaa oikeaan osoitteeseen. Järjestelmä koostuu kahdesta tehdasalueen sisääntulon yhteyteen sijoitetusta 7-kaistaisesta opastenäyttöportaalista sekä teiden varsille ja kuorimorakennuksen seinään asennetuista tekstimatriisinäytöistä. Näyttölaitekokonaisuuteen osallistui myös Tieto Oyj, jonka kehittämän ohjelmiston avulla tehtaalle saapuvat rekat tunnistetaan niiden rekisterinumeron avulla. 

  Meira Nova Oy - Tuusulan logistiikkakeskus

  Paransimme Meira Novan Tuusulassa sijaitsevan logistiikkakeskuksen lähetysalueen toimintaa uudella logistiikkanäyttöjärjestelmällä ja näin asiakkaamme puolelta asiaa kuvasi Meira Novan toimitusketjupäällikkö Jouni Laukkanen:

  ”Digiteknon kokonaisvaltainen palvelumalli vakuutti meidät, kun suunnittelimme vanhan järjestelmän uusimista. Projekti lähti käyntiin erinomaisella ja kattavalla asiantuntijatyöllä, mikä edesauttoi projektin nopeaa toteutusta. Prototyyppien perusteellisen testauksen jälkeen koko neljänkymmenen logistiikkanäytön kokonaisuus asennettiin täyteen toimintavalmiuteen poikkeuksellisen nopeasti yhden viikonlopun aikana, mikä oli ehdoton vaatimus keskeytyksettömän toimintamme varmistamiseksi."