Skip to main content

digitekno icon apple

 
Digitekno johdinsarjojen tuotanto

Johdinsarjat

Tarjoamme sinulle aina tarpeitasi kuunnellen laajan valikoiman erilaisia johdin- ja kaapelisarjoja.

Valmistamme tuotteet joustavasti niin yhden kappaleen erissä kuin suurempiinkin tarpeisiin. Autamme sinua materiaalien valinnassa varmistaen, että johdinsarjamme toimivat saumattomasti osana lopputuotteitanne, kaikissa olosuhteissa. Valmistamiimme johdinsarjoihin lukeutuvat muun muassa ohjaus-, anturi-, data-, servo-, nauha- ja koaksiaali, ym. kaapelisarjat asiakkaan käyttötarpeen mukaan valituilla materiaaleilla. Laadimme tarvittaessa myös asiakaskohtaiset 2D-/3D-tuotantodokumentit.

Kysy lisää, pidetään yhdessä johdot hyvissä käsissä!

Johdinsarjojen sopimusvalmistus
Digitekno johdinsarjojen tuotanto

Ulkoista johdinsarjavalmistus Digiteknolle

Johdinsarjat

Asiakaslähtöisyys

Kaikki asiakkaiden yhteydenotot ovat meille yhtä tärkeitä; paneudumme jokaiseen aina aidolla innostuksella ja halulla vastata asiakkaan tarpeisiin.

 • Tuotesuunnittelu tehdään kanssasi tiiviissä yhteistyössä 
 • Materiaalivalinnat ja ehdotukset parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi
 • Tuotteiden dokumentointi myös asiakkaan omille dokumenttipohjille
 • Testaussuunnittelu ja toteutus
 • Prototyyppien valmistus

Laatuajattelu

Meille laatu on käsitteenä muutakin, kuin pelkkä tuotteen tarkastus tai testaus. Meiltä saat laatua ensikontaktista aina palvelun laskutukseen asti.

 • Laatuajattelumme pohjana on ISO9001 laatu- ja 14001 ympäristösertifikaatit, joilla varmistetaan tuotteidemme täyttävän asiakasvaatimukset
 • Palvelumme rakentuu modernille toiminnanohjausjärjestelmälle
 • Tehokas ja nopea reagointi mahdollisissa reklamaatiotapauksissa

Tuotanto

Kehitämme tuotantomme prosesseja jatkuvasti, tavoitteena palvella sinua yhä paremmin. Pidämme huolta, että viestikapula vaihtuu   tuotannon ja myynnin välillä.

 • Kannamme mielellämme vastuun sinunkin ”johtotehtävistäsi” 
 • Vuosien kokemuksen kerryttäneet tuotannon ammattilaisemme ovat juuri sinua varten
 • Ihmeitä emme väitä tekevämme, mutta haasteita otamme hymyssä suin vastaan
 • Optimoidut valmistusprosessimme takaavat mahdollisimman lyhyen toimitusajan

 

Logistiikka

Sovitamme yhteisesti sopimamme toimintamallin logistiikkaratkaisuun, joka vastaa parhaalla mahdollisella tavalla sinun toimintaasi ja tarpeisiisi.

 • Tarjoamme sinulle laajan oman kaapeli- ja liitinvarastomme
 • Hyödynnämme maailmanlaajuista materiaalien toimittajaverkostoa
 • Tarvittaessa sovimme asiakaskohtaisesta puskuroinnista
 • Ennakoimme materiaalihankinnoissa myynnin ennusteita sekä ajankohtaisia trendejä seuraamalla

3 syytä valita Digitekno toimittajaksi

Luottamus

Luottamus

Toimitamme tuotteesi tasalaatuisina ja ajallaan
Joustavuus

Joustavuus

Mukaudumme muuttuviin tilanteisiin tarpeitasi kuunnellen
Pitkäjänteisyys

Pitkäjänteisyys

Kuljemme kanssasi yhtä matkaa tukemalla kasvuasi
images/rakennekuvat/digitekno-kuvitus-full.jpg#joomlaImage://local-images/rakennekuvat/digitekno-kuvitus-full.jpg?width=3840&height=2880

Näin yhteistyömme etenee

Varataan hetki yhteistä aikaa

Löydettyäsi meidät tai oltuamme yhteydessä sinuun voimme käydä avoimen keskustelun yhteistyön mahdollisuuksista. Joskus parhaat uudet avaukset löytyy keskustelun kautta.

Jalostamme ideoista aihion

Luomme keskustelun pohjalta ehdotuksen käytäntöön viemiseksi. Autamme sinua tuotteesi elinkaaren eri vaiheisiin kohdistetuilla palveluratkaisuilla.

Tartutaan härkää sarvista

On aika siirtyä puheista tekoihin. Käynnistämme yhteistyömme yhdessä valittujen tuote- ja palveluratkaisujen tiimoilta, ja yhteistyötämme ohjaa luotettavuus, laatu, joustavuus ja pitkäjänteisyys.

Johdinsarjat kaikenlaisiin tarpeisiin

Digitekno on erikoistunut johdinsarjojen valmistukseen, tarjoten asiakkailleen joustavuutta ja laadukkaita ratkaisuja. Valmistamme tuotteet joustavasti niin yhden kappaleen erissä kuin suurempiinkin tarpeisiin, mukautuen asiakkaidemme ainutlaatuisiin vaatimuksiin ja tarpeisiin. Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että voimme palvella laajaa asiakaskuntaa, mukaan lukien pienet ja suuret yritykset eri teollisuudenaloilla.

Johdinsarjat ja johdinsarjavalmistus:
Digiteknon avain menestykseen

Digitekno
Johdinsarjat ja johdinsarjavalmistus

Digitekno on erikoistunut erilaisten sähkömekaanisten tuotteiden kokoonpanoon sekä kaikenkokoisten johdinsarjojen valmistukseen eri alojen teollisuusyrityksille. Yrityksen vahvuus on sen ainutlaatuinen kumppanuusmalli, joka tarjoaa asiakkaille joustavan ja räätälöidyn palvelumallin. Tämä malli kattaa koko tuotantoketjun materiaalien hankinnasta tuotteiden toimittamiseen.

Erikoiskaapelisarjoja monipuolisesti

Digitekno on erikoistunut johdinsarjojen valmistukseen, tarjoten asiakkailleen joustavuutta ja laadukkaita ratkaisuja. Valmistamme tuotteet joustavasti niin yhden kappaleen erissä kuin suurempiinkin tarpeisiin, mukautuen asiakkaidemme ainutlaatuisiin vaatimuksiin ja tarpeisiin. Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että voimme palvella laajaa asiakaskuntaa, mukaan lukien pienet ja suuret yritykset eri teollisuudenaloilla.

Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme materiaalien valinnassa, varmistaen, että johdinsarjamme toimivat saumattomasti osana lopputuotteitanne, kaikissa olosuhteissa. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota ratkaisuja, jotka ovat räätälöityjä asiakkaan erityistarpeiden mukaan, ja jotka kestävät vaativimmissakin olosuhteissa. Tämä sitoutuminen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen on tehnyt meistä luotetun kumppanin johdinsarjavalmistuksessa.

Valmistamiimme johdinsarjoihin lukeutuvat muun muassa ohjaus-, anturi-, data-, servo-, nauha- ja koaksiaali, ym. kaapelisarjat asiakkaan käyttötarpeen mukaan valituilla materiaaleilla.

Tämä laaja valikoima tarkoittaa, että voimme tarjota ratkaisuja monenlaisiin sovelluksiin, mukaan lukien teollisuusautomaatio, elektroniikka, tietoliikenne ja paljon muuta.

yhteystiedot yleiskuva cr

Jokainen johdinsarja on suunniteltu ja valmistettu huippuluokan osaamisella ja laadunvalvonnalla, jotta voimme taata parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Lisäksi tarjoamme asiakaskohtaiset 2D-/3D-tuotantodokumentit tarvittaessa. Nämä dokumentit tarjoavat yksityiskohtaisen kuvauksen johdinsarjan suunnittelusta ja valmistuksesta, mikä auttaa asiakkaitamme ymmärtämään tuotteen toimintaa ja mahdollistaa tehokkaan integroinnin heidän lopputuotteisiinsa.

Sopimusvalmistuksen prosessi Digiteknolla

Kumppanuusmallilla mahdollisimman suuri arvo

Digiteknon kumppanuusmalli on suunniteltu tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman suuri arvo. Ymmärrämme, että jokainen asiakas on ainutlaatuinen, ja siksi räätälöimme palvelumme vastaamaan kunkin asiakkaan erityistarpeita. Tavoitteemme on toimia paitsi palveluntarjoajana, myös strategisena kumppanina, joka auttaa asiakkaitamme saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa.

Erityisesti johdinsarjat ja johdinsarjavalmistus ovat Digiteknon erikoisosaamisen ytimessä. Johdinsarjat ovat olennainen osa monia sähkömekaanisia tuotteita, ja niiden laadukas valmistus on avain korkealaatuisen lopputuotteen saavuttamiseksi. Digiteknon asiantuntijat ovat koulutettuja ja kokeneita, ja heillä on syvällinen ymmärrys johdinsarjojen valmistusprosesseista ja -standardeista.

Digiteknon tiimi työskentelee tiiviisti yhdessä asiakkaiden kanssa varmistaakseen, että jokainen johdinsarja on valmistettu täsmälleen asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Projektikohtaisesti valitut asiantuntijat ja tuotantotyöntekijät käyttävät uusinta teknologiaa ja laitteita johdinsarjojen valmistuksessa, ja heidän tavoitteenaan on aina ylittää asiakkaiden odotukset.

yhteystiedot yleiskuva cr

Sopimusvalmistus Digiteknolla tarkoittaa sitoutumista kestävään ja eettiseen toimintaan, mistä on vahvistuksena Digiteknolle myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatti. Pyrimme toimimaan vastuullisesti kaikessa toiminnassamme, mukaan lukien ympäristöystävällisten materiaalivalintojen tekeminen ja ekologisten valmistusmenetelmien soveltaminen. Ympäristöajatteluun sitoutuminen tekee meistä luotettavan ja vastuullisen kumppanin kaikille asiakkaillemme.

Asiakasreferenssi: Constructor Finland Oy

 
Constructor Oy - johtava varastointiratkaisujen toimittaja
Constructor Oy - johtava varastointiratkaisujen toimittaja

”Digitekno on ollut meille mitä parhain yhteistyökumppani jo Digiteknon perustamisesta asti. Yhteistyömme on ollut alusta asti erittäin laadukasta, joustavaa ja helppoa. Digitekno pystyy reagoimaan nopeasti meidän muuttuviin tilanteisiin, mikä on edesauttanut meitä pysymään erittäin tiukoissakin toimitusaikatauluissa ympäri maailmaa. Digitekno on meille arvokas yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa.”

- Lasse Halén, Constructor Finland Oy