Skip to main content

digitekno icon apple

Amerikkalaisen jalkapallon tulostaulu

Taitoa ja raakaa työtä. Suurin ja mahtavin tulostaulumme - eli tietenkin jenkkifutiksen tulostaulu - komeilee kentän päässä vastustamattomana kuin rivi jääkaappipakastimen kokoisia puolustajia.

Amerikkalaisen jalkapallon suosio kasvaa koko ajan ja haluamme tarjota sen parissa toimiville seuroille lajin tarpeisiin räätälöidyn tulostaulun. Digiteknon Suomessa valmistettu jenkkifutiksen tulostaulu on englanninkielisillä lajitermeillä varustettu ja sen saa niin langattomana kuin kaapeliyhteydellä. Olemme toimittaneet amerikkalaisen jalkapallon tulostaulujamme jo lähes kaikille Vaahteraliigapaikkakunnille Suomessa.

Jenkkifutiksen tulostaulua voidaan täydentää molempiin kentän päätyihin sijoitettavilla 40s yrityskelloilla, jotka laskevat alaspäin hyökkäykseen kuluvaa aikaa. Toimitamme myös tulostaulun yläpuolelle asennettavat joukkuenimimatriisit, joihin saa kätevästi syötettyä mittelöön osallistuvien joukkueiden nimet.

Digitekno esite

Lataa esitteemme

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko vastaanottaa Digiteknon satunnaisen säännöllisen uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt yhteystietojesi tallentamisen.

Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.