digitekno icon apple

Laadukkaat tulostaulut kaikkiin lajeihin

Suomalaisen käsityön tulosta. Suhtaudumme tulostaulujen valmistamiseen intohimoisesti, jokainen meiltä lähtevä tulostaulu on syntynyt huippuluokan elektroniikka- ja mekaniikkaosaamisemme sekä omissa käsissä pitämämme ohjelmistosuunnittelun avulla.

Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaita ja monipuolisia tulostauluratkaisuja, jotka soveltuvan useimpiin urheilulajeihin. Olemme palvelleet tulostauluasiakkaitamme hyvällä menestyksellä jo yli 20 vuotta. Monesti pahimpia kilpailijoitamme ovatkin vanhemmat tulostaulumme, jotka eivät vuosien käytöstä huolimatta suostu menemään epäkuntoon. Pitkäikäisyyden ja korkean laadun kautta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tulostaulumme eivät petä, vaikka oma suosikkijoukkue silloin tällöin niin tekisikin. Nykyisin yhdistämme yhä useammin vakiotuotteisiimme myös monikäyttöisiä LED-screenejä sekä helppokäyttöistä tulostauluohjelmistoamme.

DT-SPORT Touch tulostaulun ohjain

Erinomainen laite tulostaulujen ohjaamiseen! 

  • Kokonaan langaton ohjaus
  • 8-10" kosketusnäyttö selkeillä painikkeilla
  • Lajikohtaiset tulostaulunäkymät
  • Käyttö nopeaa, helppoa ja intuitiivista
  • Mukana kantosalkku ja START-STOP-kahvat
  • Tuki kymmenelle lajille
Digitekno esite

Lataa esitteemme

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko vastaanottaa Digiteknon satunnaisen säännöllisen uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt yhteystietojesi tallentamisen.

Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Digitekno

Digitekno Oy
Peräsimentie 5
03100 Nummela
+358 9 224 8930
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.