digitekno icon apple

Teollisuusnäytöt tuotannon ja prosessien tueksi

Valmistamme teollisuuden käyttöön muun muassa nopeusnäyttöjä, tuotannon määränäyttöjä ja logistiikan informaationäyttöjä hyödyntäen laajakeilaisia LED-valoja ja moduulirakenteeseen perustuvaa näyttötekniikkaa. Näyttöjen toimintoja voidaan ohjata erillisin käsiohjaimin, painonapein tai Ethernet -yhteydellä. Näyttöjen numero- ja kirjainkorkeus voidaan vapaasti valita 90mm - 900 mm väliltä ja niitä löytyy sekä ulko- että sisäkäyttöön. Teemme asiakkaan tarpeen mukaan näyttöihin myös tarvittavat tekstiteippaukset ja logot.

Rekisterinumeronäytöt
Rekisterinumeronäytöt

Autokorjaamot, katsastusasemat ja huoltoasemien pesupisteet kaipaavat seinustalleen reksiterinumeronäyttöä.

Sähköntuotantonäytöt
Sähköntuotantonäytöt

Yhä useampi yritys luottaa aurinkovoimaan, sähkötuotantonäytöllä esität energiantuottosi määrän.

Tuotantosuurenäytöt
Tuotantosuurenäytöt

Ratkaisemme teollisuusyritysten haasteita meiltä aika ajoin kysytyillä tuotantosuurenäytöillä, jotka räätälöidään erikseen.

  Meira Nova Oy - Tuusulan logistiikkakeskus

  Paransimme Meira Novan Tuusulassa sijaitsevan logistiikkakeskuksen lähetysalueen toimintaa uudella logistiikkanäyttöjärjestelmällä ja näin asiakkaamme puolelta asiaa kuvaa Meira Novan toimitusketjupäällikkö Jouni Laukkanen:

  ”Digiteknon kokonaisvaltainen palvelumalli vakuutti meidät, kun suunnittelimme vanhan järjestelmän uusimista. Projekti lähti käyntiin erinomaisella ja kattavalla asiantuntijatyöllä, mikä edesauttoi projektin nopeaa toteutusta. Prototyyppien perusteellisen testauksen jälkeen koko neljänkymmenen logistiikkanäytön kokonaisuus asennettiin täyteen toimintavalmiuteen poikkeuksellisen nopeasti yhden viikonlopun aikana, mikä oli ehdoton vaatimus keskeytyksettömän toimintamme varmistamiseksi."

  Ota yhteyttä

  Arto Malm
  Arto Malm
  Näyttölaitteet, myynti
  SW/HW-suunnittelu
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • 09 2248 9314
  Digitekno

  Digitekno Oy
  Peräsimentie 5
  03100 Nummela
  +358 9 224 8930
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.