Skip to main content

digitekno icon apple

Koripallon tulostaulut

Suomalaisen käsityön tulosta. Suhtaudumme tulostaulujen valmistamiseen intohimoisesti, jokainen meiltä lähtevä tulostaulu on syntynyt huippuluokan elektroniikka- ja mekaniikkaosaamisemme sekä omissa käsissä pitämämme ohjelmistosuunnittelun avulla.

Meiltä löytyy niin SM-tason vaatimukset täyttävät kuin harrastepelaamiseen soveltuvat koripallon tulostauluratkaisut, jotka valmistamme aina koripallon viimeisimmät sääntömuutokset ja lajikohtaiset erityispiirteet huomioiden. Tulostaulumme koostuvat moduuleista, joita yhdistelemällä saa aikaan erilaisia kokoonpanoja sen mukaan, millaiset vaatimukset kohteeseen kulloinkin kohdistuu. Yksinkertaisimmillaan koripallon tulostaulujärjestelmä koostuu pelkästä tulostaulusta, johon liitetään 24s heittokellot.

Toimitamme koripallon heittokellot 1-tahoisina, 3-tahoisina ja 4-tahoisina, jota täydennämme korilevyn punaisilla ja keltaisilla valokehyksillä sekä vuorohallinnan osoitinnuolilla. Kuvaile meille tarpeidesi mukaista tulostauluratkaisua ja autamme sinua löytämään tarvitsemasi kokonaisuuden.

DT-SPORT Touch - tulostaulun ohjain

Erinomainen laite tulostaulujen ohjaamiseen!

  • Langattomasti tai kaapeliyhteydellä
  • 8-10" kosketusnäyttö selkeillä painikkeilla
  • Lajikohtaiset tulostaulunäkymät
  • Käyttö nopeaa, helppoa ja intuitiivista
  • Mukana kantosalkku ja START-STOP-kahvat
  • Tuki kymmenelle lajille

Ota yhteyttä!

Digitekno esite

Lataa esitteemme

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko vastaanottaa Digiteknon satunnaisen säännöllisen uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt yhteystietojesi tallentamisen.

Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.
Pakollinen tieto.