digitekno icon apple

Kaikenkokoiset LED näytöt sisälle ja ulos

Monipuolisuus valttina. LED-screenin hankkimista puoltaa sen monikäyttöisyys ja sisällönesittämisen monet mahdollisuudet. Oikein mitoitettu ratkaisu ei myöskään tyhjennä kukkaroa vaan tarjoaa sen sijaan ansaintamallin.

Kauttamme saa laajan valikoiman erilaisia LED näyttöjä niin ulko- kuin sisäkäyttöön. Eri kokoisista moduuleista voi koota mieleisensä LED-screenin tai moduuleja voi yhdistellä muodostaakseen esimerkiksi perimeter näytön. Digiteknon toimitukseen voidaan liittää helppokäyttöiset sisällönhallintaohjelmistot, joilla hallitset LED näytöillä esitettävää sisältöä vapaasti niin kotikonttorilta, kesämökiltä kuin pääkallopaikaltakin. Autamme sinua teknisten vaatimusten määrittelyssä, jonka tavoitteena on löytää käyttötarkoitukseen optimaalisesti soveltuva LED-screen. LED näyttö voidaan asentaa seinään, kehikkoon, jalustaan tai vaihtoehtoisesti roikkumaan, joten kysymme: mihin sinä haluat omasi? 

DT-SPORT VIDEO PRO LED screen
DT-SPORT VIDEO PRO LED screen
 • Tuki: sisäpalloilulajit, jääkiekko, jalka-/pesäpallo
 • Kokosuosituksia: 5x3m, 3x2m, 8x4,5m, 4x2,25m
 • Tulostaulu: screenille eri lajien tulostaulunäkymät
 • Ohjaus: videoprosessori / toimitsijapääte / PC
 • Kuvatulon koko: skaalattavissa resoluutioon
 • Kuvalähteen valinta: PC-ohjelma /videoprosessori
 • Keying: yhdistetty Full HD kuva tulostaulu/mainos
Seinäkiinnitteiset LED-näytöt
Seinäkiinnitteiset LED-näytöt
 • Ratkaisu: pikseliväli, kirkkaus yms. valittavissa
 • Koko: koostuu 100x100 cm moduuleista
 • Kirkkaus: sisätilat 1000, ulkotilat >7000 nits 
 • Pikselivälisuositus: sisä 3-6mm, ulko 6-10mm
 • Asennus: suoraan seinään/seinäkehikko/kiskot
 • Sovellukset: sisä- ja ulkokäyttöön sopivat mallit
 • Sertifikaatit: CE (EMC + LVD), RoHS
Riippuvat LED-näytöt
Riippuvat LED-näytöt
 • Avainominaisuudet: pikseliväli, kuvasuhde, paino
 • Koko: koostetaan 50x50 cm moduuleista
 • Kirkkaus: sisätilat 1000-1200, ulkotilat 5000-7000
 • Pikselivälisuositus: sisällä 3-6 mm, ulkona 6-10 mm
 • Kokoaminen: helppo asennus pikalukoin 
 • Sovellukset: kiinteä asennus tai tapahtumakäyttö
 • Sertifikaatit: CE (EMC + LVD), RoHS

  Case: Akaa Areena - DT-SPORT VIDEO PRO

  Akaan kaupungin rakennuttama monitoimihalli - joka kantaa nimeä Akaa areena - on viimein saanut varsinaisen tulikasteensa isännöityään Suomen lentopallomaajoukkueen tärkeää kotiottelua Unkaria vastaan. Ottelusta tuli Suomelle voitokas näytelmä ja kaikille paikalla olijoille elämyksellinen kokemus, mistä kuuluu kiitos lentopallojoukkueen lisäksi vertaansa vailla oleville olosuhteille.  Digiteknon kirkkaana loistavat ja valaistukseen reagoivat tarkkakuvaiset LED-screenit palvelevat jatkossa kaikkia areenan tapahtumia konferensseista urheilumittelöihin. Toivomme onnea ja menestystä hallissa pelaaville urheiluseuroille ja harrasteporukoille, ja kiitämme Akaan kaupunkia yhteistyöstä hienojen puitteiden luomisessa!

  Case: Kupittaan palloiluhalli - Turku

  Pääsimme pitkään jatkuneen Turun kaupungin kanssa tehdyn yhteistyön jatkoksi mukaan tähän erittäin mielenkiintoiseen palloiluhallihankkeeseen, jossa lähdimme suunnittelemaan mittavaa kokonaisuutta yhdessä Are Oy:n ja Turun kaupungin eli käyttäjien kanssa. Lopputuloksena syntyi Suomen koripalloliiton vaatimukset täyttävä koripallon, lentopallon, salibandyn ja futsalin tarpeisiin vastaava kolmen videotaulun, koripallon 3-tahoisten hyökkäysaikanäyttöjen, tulostauluohjelmiston ja sen oheislaitteiden vertaansa vailla oleva tulostaulujärjestelmä. 

  DT-SPORT ohjelmistot

  Toimitamme LED-näytöt tarvittaessa sisällönhallintaan suunnitelluilla ohjelmistoillamme, joita löytyy niin urheilukäyttöön kuin mainossisällön esittämiseen erilaisissa tapahtumissa. Ohjelmistomme soveltuvat monenlaiseen tilanteeseen, on sitten kyse LED-screenin käyttämisestä eri lajien tulostauluna tai ottelutapahtumissa pelaajakorttien ja kokoonpanolistojen esittämiseen. Yksinkertaisimmillaan ohjelmistomme tarjoaa mahdollisuuden esittää LED-screenin kokoon nähden valmiiksi skaalattuja kuva- ja videotiedostoja, siitä ei käyttö helpommaksi muutu.

  dt sport led screen tulostaulut    dt sport video tulostaulu

  Monipuolista viestintää LED-screeneillä

  LED-näytöt soveltuvat monipuoliseen sisällönesittämiseen ja niitä näkee tänä päivänä kaikkialla; rakennusten julkisivuissa, teidenvarsilla, liikuntahalleissa, auditorioissa tai liikenneportaaleissa. LED:ien kirkkausominaisuudet ovat huippuluokkaa muihin näyttötekniikoihin verrattuna, joten auringonpaiste tai sen koommin kova pakkanenkaan ei saa niitä lannistumaan. 

  Mikset siis hankkisi omaa LED-näyttöä korostamaan liiketilasi julkisivua, tuomaan esiin yrityksellesi tärkeää informaatiota tai hankkiaksesi mainostuloja tehokkaalla tavalla?  LED-screenin sisältöä on tämän päivän ohjelmistoilla äärimmäisen helppo tuottaa ja hallita, tarvittaessa voit ajastaa screenin sisällöt näkymään haluamallasi tavalla viikoiksi eteenpäin. Ota ihmeessä yhteyttä meihin, niin autamme sinua löytämään juuri oikeanlaisen LED-screenin!

  Ota yhteyttä

  Valtter Laaksonen
  Valtter Laaksonen
  Markkinointi ja myynti
  Tulostaulut, LED-screenit, näyttölaitteet
  Digitekno

  Digitekno Oy
  Peräsimentie 5
  03100 Nummela
  +358 9 224 8930
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.