Rekisteriseloste


1. Rekisterinpitäjä
Digitekno Oy
Ajurintie 13

03100 Nummela


Y-tunnus: 2196336-7


Muut yhteystiedot:
Puh: 09 224 8930

Sähköposti (rekisteriasiat): info@digitekno.fi


2. Yhteydenotto rekisteriä koskevissa asioissa
Yhteydenotto osoitetaan kirjallisena kohdan 1. osoitteeseen tai sähköpostilla kohdassa 1. esitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Digitekno Oy:n edustaja vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin viipymättä ja kohtuullisessa ajassa siitä, kun yhteydenotto on saapunut.


3. Rekisterin nimi
Digitekno Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.


5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:


- Nimi
- Sähköpostiosoite
- Matka- ja/tai muu puhelinnumero
- Organisaatio ja asema
- Organisaation osoitetiedot

Digitekno Oy käyttää sivustoillaan evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Evästeet voi kieltää säätämällä selaimen asetuksia.


6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteri koostetaan Digitekno Oy:n asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internet -lähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Rekisterin tietoja ylläpidetään nimetyn tietojenkäsittelijän toimesta manuaalisesti.


7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.


8. Tietojen poistaminen
Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Muutospyyntö osoitetaan kirjallisena kohdan 1. osoitteeseen tai sähköpostilla kohdassa 1. esitettyyn sähköpostiosoitteeseen.


9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.


10. Kielto-oikeus
Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.